Čorba od jaja (Vojislav Kostić - Gastronomski dnevnik)

Voki Kostić - Gastronomski dnevnik

Čorba od jaja

Sastojci

  • 4 jajeta
  • 2 dcl mleka
  • 1 kašika brašna
  • 3 dcl bistre supe
  • 20 g maslaca
  • So, biber
  • Seckan peršunov list
  • 100 g kisele pavlake
  • 100 g mladog kajmaka

Priprema

  1. Skuvajte jaja tvrdo.
  2. Napravite zapršku od maslaca i brašna, dodajte bistru supu, posolite, pobiberite, i dodajte peršunov list.
  3. Polako mešajući, dodajte sitno seckana jaja, toplo mleko, umućenu pavlaku, i kajmak.
  4. Poslužite toplo.

Pročitajte

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Velika gnojištarka (lat. Coprinus comatus) - Sve što trebate znati

Brzi i Ukusni Keks Rolat sa Kokosom - Recept za Savršen Desert!

Jablanovača ili topolovka (lat. Agrocybe aegerita) - Sve što trebate znati